Beco Ledtechniek opent op 18 mei in ’t Handelshuys in Uden

Op zaterdag 18 mei opent Beco Ledtechniek haar nieuwe bedrijfsruimte in ’t Handelshuys in Uden. Onlangs is Beco verhuisd van de Kerkstraat in Zeeland naar ’t Handelshuys, waar ondernemers uit de ambachtelijke sector of nijverheidsindustrie en kartrekkers van culturele en maatschappelijke initiatieven bij elkaar komen. Beco nodigt ondernemers, klanten en kennissen van harte uit om op zaterdag 18 mei tussen 11:00 en 17:00 uur een kijkje te komen nemen op deze nieuwe en inspirerende locatie.

Beco Ledtechniek is een specialist in ledverlichting, met tientallen regionale en landelijke projecten op hun naam. Voor industriële toepassingen, interieurbouw, tuinprojecten en het kantoor bedenkt Beco kwalitatieve ledoplossingen op maat. Als dealer en importeur van ledproducten van o.a. Barthelme, Sylvania, SG Lighting, Tronix Lighting en Artecta is er altijd een professionele oplossing mogelijk. Beco denkt graag met de klant mee over het beste ontwerp en zorgt voor een vakkundige montage.

Maak kennis met de specialisten
Het team van Beco bestaat uit Ben van de Werd en Erwin van den Heuvel. Twee specialisten op het gebied van techniek en ledverlichting. Met jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis zorgen zij voor de beste oplossing in ledverlichting. Heeft u een vraag over een ledoplossing op maat? Neem dan contact op of kom zaterdag 18 mei naar de opening in ’t Handelshuys aan de Udenseweg 2 in Uden!

Onze oplossingen op maat:

GEA Refrigeration Netherlands

Verlichting van een van de vijf productiehallen ombouwen naar energiezuinige ledverlichting.

Watertoren Tiel

Historische watertoren in de spotlights om de monumentale sfeer van dit bijzondere gebouw te benadrukken.

Sporthal Elzenhagen Amsterdam

Beco Ledtechniek nam alle twijfels over ledverlichting weg door verlichtingssystemen die voldoen aan de strenge NOC*NSF eisen

Lichtprobleem?
Beco Ledtechniek heeft de oplossing

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Ben van de Werd
T   0486 45 07 70
M  06 113 812 10
Mail naar Ben

Erwin vd Heuvel
T   0486 45 07 70
M  06 542 544 52
Mail naar Erwin

Beco Ledtechniek bestaat uit Ben van de Werd en Erwin van den Heuvel. Twee toegewijde specialisten op het gebied van techniek en ledverlichting. Met jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis op onze naam, zorgen wij voor de beste oplossing in ledverlichting. We stellen ons graag even aan u voor.