Unieke sportwinkel met twee bijzondere ledwanden

In het hart van onze hoofdstad tussen de Dam en het Anne Frank huis, is de Football Temple gevestigd. Een unieke sportwinkel met 500 vierkante meter voetbalplezier voor iedere voetbalfanaat.

Om het stijlvolle interieur van deze winkel te benadrukken, vroegen zij Beco Ledtechniek voor de verlichting. Naast het plaatsen van diverse trackspots, ontwikkelden we 2 bijzondere RGB ledwanden van 6 x 3 meter. Een echte eyecatcher in deze moderne winkel.

Wat kunnen wij voor u doen?

Beco Ledtechniek is dé specialist in ledverlichting. Als onafhankelijke leverancier weten wij wat wel en niet werkt. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, vakkundige montage en onderhoud. Zo zorgen we voor een kwalitatieve ledoplossing op maat in elke situatie. Benieuwd hoe we uw probleem oplossen? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Ben van de Werd
T   0486 45 07 70
M  06 113 812 10
Mail Ben

Onze oplossingen op maat:

GEA Refrigeration Netherlands

Verlichting van een van de vijf productiehallen ombouwen naar energiezuinige ledverlichting.

Watertoren Tiel

Historische watertoren in de spotlights om de monumentale sfeer van dit bijzondere gebouw te benadrukken.

Sporthal Elzenhagen Amsterdam

Beco Ledtechniek nam alle twijfels over ledverlichting weg door verlichtingssystemen die voldoen aan de strenge NOC*NSF eisen
 

Marco van den Akker:

“Na een half jaar testen hebben we samen met Beco de beste manier gevonden om onze auto’s uit te lichten in onze showroom”Rob Neijts, Herberg D’n Brouwer:

“Ons pand ligt centraal in het dorp. Het is een karakteristiek gebouw dat gezien mag worden”Sportaccomodatie Elzenburg Amsterdam:

“De spelers zijn wild enthousiast over het natuurlijke, heldere licht waarin ze nu sporten”