Helder licht in Amsterdamse sporthal zorgt voor enthousiaste spelers

Sportaccomodatie Elzenhagen in Amsterdam Noord was op zoek naar goede verlichting en dat was geen makkelijke klus. Omdat het de thuisbasis is van het nationale handbalteam, moest rekening gehouden worden met strenge eisen van het NOC*NSF. Het bestuur had haar twijfels over ledverlichting, maar deze werden volledig weggenomen door de verlichtingssystemen die Beco Ledtechniek ontwikkelde.

De spelers van het nationale handbalteam zijn erg enthousiast over het natuurlijke en heldere licht. Bovendien leveren de vele mogelijkheden zoals dimbaarheid, andere lichtpatronen of lichtsterktes forse besparingen op, wat het groene label dat het bestuur nastreeft, alleen maar ten goede komt.

Wat kunnen wij voor u doen?

Beco Ledtechniek is dé specialist in ledverlichting. Als onafhankelijke leverancier weten wij wat wel en niet werkt. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, vakkundige montage en onderhoud. Zo zorgen we voor een kwalitatieve ledoplossing op maat in elke situatie. Benieuwd hoe we uw probleem oplossen? Neem contact met ons op voor een afspraak!

BECO LEDTECHNIEK
T   0486 45 07 70
M  06 113 812 10
info@becoledtechniek.nl

Onze oplossingen op maat:

GEA Refrigeration Netherlands

Verlichting van een van de vijf productiehallen ombouwen naar energiezuinige ledverlichting.

Watertoren Tiel

Historische watertoren in de spotlights om de monumentale sfeer van dit bijzondere gebouw te benadrukken.

Sporthal Elzenhagen Amsterdam

Beco Ledtechniek nam alle twijfels over ledverlichting weg door verlichtingssystemen die voldoen aan de strenge NOC*NSF eisen
 

Marco van den Akker:

“Na een half jaar testen hebben we samen met Beco de beste manier gevonden om onze auto’s uit te lichten in onze showroom”Rob Neijts, Herberg D’n Brouwer:

“Ons pand ligt centraal in het dorp. Het is een karakteristiek gebouw dat gezien mag worden”Sportaccomodatie Elzenburg Amsterdam:

“De spelers zijn wild enthousiast over het natuurlijke, heldere licht waarin ze nu sporten”