Historische watertoren speciaal uitgelicht voor vleermuizen

De 35 meter hoge watertoren in Tiel is oorspronkelijk gebouwd in 1890, maar inmiddels is er een woning met kantoorruimte in gerealiseerd. Hierbij zijn veel oude elementen zoals het waterreservoir bovenin de toren bewaard gebleven. Beco Ledtechniek zette deze historische watertoren in de spotlight om de monumentale sfeer van dit bijzondere gebouw te benadrukken.

Met armaturen die speciaal ontworpen zijn met een lichtkleur en frequentiebereik, is bovendien rekening gehouden met de vele vleermuizen die ook gehuisvest zijn in de watertoren.

Wat kunnen wij voor u doen?

Beco Ledtechniek is dé specialist in ledverlichting. Als onafhankelijke leverancier weten wij wat wel en niet werkt. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, vakkundige montage en onderhoud. Zo zorgen we voor een kwalitatieve ledoplossing op maat in elke situatie. Benieuwd hoe we uw probleem oplossen? Neem contact met ons op voor een afspraak!

BECO LEDTECHNIEK
T   0486 45 07 70
M  06 113 812 10
info@becoledtechniek.nl

Onze oplossingen op maat:

GEA Refrigeration Netherlands

Verlichting van een van de vijf productiehallen ombouwen naar energiezuinige ledverlichting.

Watertoren Tiel

Historische watertoren in de spotlights om de monumentale sfeer van dit bijzondere gebouw te benadrukken.

Sporthal Elzenhagen Amsterdam

Beco Ledtechniek nam alle twijfels over ledverlichting weg door verlichtingssystemen die voldoen aan de strenge NOC*NSF eisen
 

Marco van den Akker:

“Na een half jaar testen hebben we samen met Beco de beste manier gevonden om onze auto’s uit te lichten in onze showroom”Rob Neijts, Herberg D’n Brouwer:

“Ons pand ligt centraal in het dorp. Het is een karakteristiek gebouw dat gezien mag worden”Sportaccomodatie Elzenburg Amsterdam:

“De spelers zijn wild enthousiast over het natuurlijke, heldere licht waarin ze nu sporten”