Een karakteristiek gebouw dat gezien mag worden

Het pand van Herberg D’n Brouwer, is een echte eyecatcher in Zeeland. Niet voor niets werd de voormalige bierbrouwerij in 2008 op de gemeentelijke monumentenlijst geplaatst. Om het monumentale pand subtiel uit te lichten is gebruik gemaakt van 16 grondspots in een speciale lichtkleur. Hierdoor komt het historische pand helemaal tot zijn recht en behoud het zijn unieke karakter.

Eigenaar Rob is trots op de nieuwe ledverlichting van D’n Brouwer. ‘Ons pand ligt centraal in het dorp. Het is een karakteristiek gebouw dat gezien mag worden’, vindt de gastheer. ‘Vandaar dat we besloten hebben om ook de buitenkant te verlichten. Iedereen mag zien hoe mooi het is.’

Wat kunnen wij voor u doen?

Beco Ledtechniek is dé specialist in ledverlichting. Als onafhankelijke leverancier weten wij wat wel en niet werkt. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, vakkundige montage en onderhoud. Zo zorgen we voor een kwalitatieve ledoplossing op maat in elke situatie. Benieuwd hoe we uw probleem oplossen? Neem contact met ons op voor een afspraak!

BECO LEDTECHNIEK
T   0486 45 07 70
M  06 113 812 10
info@becoledtechniek.nl

Onze oplossingen op maat:

GEA Refrigeration Netherlands

Verlichting van een van de vijf productiehallen ombouwen naar energiezuinige ledverlichting.

Watertoren Tiel

Historische watertoren in de spotlights om de monumentale sfeer van dit bijzondere gebouw te benadrukken.

Sporthal Elzenhagen Amsterdam

Beco Ledtechniek nam alle twijfels over ledverlichting weg door verlichtingssystemen die voldoen aan de strenge NOC*NSF eisen
 

Marco van den Akker:

“Na een half jaar testen hebben we samen met Beco de beste manier gevonden om onze auto’s uit te lichten in onze showroom”Rob Neijts, Herberg D’n Brouwer:

“Ons pand ligt centraal in het dorp. Het is een karakteristiek gebouw dat gezien mag worden”Sportaccomodatie Elzenburg Amsterdam:

“De spelers zijn wild enthousiast over het natuurlijke, heldere licht waarin ze nu sporten”