Verlichting productiehal ombouwen naar energiezuinige ledverlichting

GEA Refrigeration Netherlands is onderdeel van de wereldwijd opererende GEA Group, synoniem voor industriële koudetechniek. Ze bieden de volledige range in koeltechniek, van engineering tot preventieve service van koelsystemen.

GEA streeft naar zoveel mogelijk besparing van energie en zo weinig mogelijk uitstoot van CO2. Zij vroegen Beco Ledtechniek om de verlichting van een van de vijf productiehallen om te bouwen naar energiezuinige ledverlichting. We vervingen 39 highbay armaturen van 400 watt HPI met 150 watt led. Ook lopen er momenteel tests om de andere hallen om te bouwen, waarbij de armaturen in combinatie met het bestaande beheersysteem aangestuurd kunnen worden. Dit betekent dat de gehele verlichting in de hallen, afhankelijk van het daglicht, gedimd of juist versterkt kan worden.

Wat kunnen wij voor u doen?

Beco Ledtechniek is dé specialist in ledverlichting. Als onafhankelijke leverancier weten wij wat wel en niet werkt. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, vakkundige montage en onderhoud. Zo zorgen we voor een kwalitatieve ledoplossing op maat in elke situatie. Benieuwd hoe we uw probleem oplossen? Neem contact met ons op voor een afspraak!

BECO LEDTECHNIEK
T   0486 45 07 70
M  06 113 812 10
info@becoledtechniek.nl

Onze oplossingen op maat:

GEA Refrigeration Netherlands

Verlichting van een van de vijf productiehallen ombouwen naar energiezuinige ledverlichting.

Watertoren Tiel

Historische watertoren in de spotlights om de monumentale sfeer van dit bijzondere gebouw te benadrukken.

Sporthal Elzenhagen Amsterdam

Beco Ledtechniek nam alle twijfels over ledverlichting weg door verlichtingssystemen die voldoen aan de strenge NOC*NSF eisen
 

Marco van den Akker:

“Na een half jaar testen hebben we samen met Beco de beste manier gevonden om onze auto’s uit te lichten in onze showroom”Rob Neijts, Herberg D’n Brouwer:

“Ons pand ligt centraal in het dorp. Het is een karakteristiek gebouw dat gezien mag worden”Sportaccomodatie Elzenburg Amsterdam:

“De spelers zijn wild enthousiast over het natuurlijke, heldere licht waarin ze nu sporten”